gdi-website-ws
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
G - Portálok

Apróhirdető
BestPTC
BiYovis
Forgalomcsere
GDI-Website-WS
Marketingtools
Marketplace
SFIMG
Távmunka - üzlet - partnerprogram

     
Társoldalak

BiYovis-G-Portál

Webáruház
 

BIYOVIS

aecs,g-portal,gdi,website,ws,attilaecs

e-munka,távmunka,partnerprogram

 

     
Számláló
Indulás: 2009-07-26
     
Biztos módszerekBombabiztos módszerek - avagy miért van az, hogy valakinek megy, valakinek pedig nem megy...Biztosan sokat hallottál már arról, hogy hétköznapi emberek milyen pénzeket keresnek az üzleti világ legújabb és leggyorsabban fejlõdõ, bárki által megtanulható és végezhetõ ágazatában, az internet-marketingben. Ennek van egy különleges válfaja, amely valahogy még jobban megosztja az emberek véleményét pro és kontra: ez pedig az hálózati értékesítés röviden MLM.

Mi mindent lehet hallani errõl?
- Van, akinek működik, van, akinek nem...
- Azt mondják, hatalmas pénzeket lehet vele keresni...
- Sok közöttük az átverés...
- Nem értek én az ilyesmihez...
- Automatizált jövedelemforrás - akkor is jön a bevétel, ha alszol vagy nyaralsz...
- Akkora jövedelmeket ígérnek, hogy annak a töredékét sem hiszem el...
- Be kell szervezni a barátaimat...
- Majd hiszem, ha látom...

Nyilván nem kínálnák fel emberek ezreinek az internetes hálózatépítést, ha bármi rossz lenne benne. A nevünket meg végképp nem adnánk hozzá. Egyetlen titka van annak, hogy ez neked is működhessen: meg kell tanulni. Meglátod, nem is lesz nehéz!

Olyan ez, mint a biciklizés. Ha nem tudsz biciklizni és felülsz egy kerékpárra, akkor 99.99% valószínűséggel megjósolható, hogy rövid úton el fogsz esni. Viszont ha megtanulod, akkor az életed során sok-sok órát tudsz tekerni, sok-sok kilométert tudsz megtenni, anélkül, hogy akár csak az elesés veszélye fennállna. Miért? Mert megtanultad és tudod csinálni.

Az internetes marketing, az internetes hálózatépítés sem bonyolultabb. A lehetõségei, a benne rejlõ perspektíva viszont elképzelhetetlenül óriási. Ezzel akár komoly vagyonokat tudsz keresni, anyagi függetlenséget és automatizált jövedelmeket tudsz teremteni.

Mielõtt rátérnénk a konkrét munkamódszerekre, vessünk egy pillantást arra, hogy kikkel találkozol az üzleted építése során:

- Olyanokkal, akiket marhára nem érdekel, mert valami ott van a fejükben errõl, szélhámosságnak tartják, nem hiszik, hogy képesek lennének ezzel pénzt keresni, stb. Nem hiszem, hogy õket kellene gyõzködni, nem a te feladatod. Õk nem nyitottak. Kész.

- Olyanokkal is találkozol, akik látnak benne fantáziát, de még valami visszatartja õket. Velük érdemes foglalkozni, mert tudják, hogy még valamit nem tudnak, így nyitottak lehetnek a megoldásra. Ilyenek szép számmal vannak, csak át kell segíteni őket a holtponton.

- Olyanokkal is találkozhatsz, akik már most teljes mértékig érdeklõdõk, készek az indulásra és tudják, hogy ez nekik működni fog. Õk lennének a legjobb partnereid, de sajnos olyan kevesen vannak, hogy ha rájuk várnál, felkopna az állad.

Ezen okoknál fogva bennünket sem érint különösebben, hogy velünk tartasz-e a GDI üzlet felépítésének izgalmas kalandjában - bár sajnálnánk, ha kimaradnál belõle - mindenesetre tudnod kell, hogy még téged is meg tudunk tanítani a legjobban működõ módszerekre, ahogyan emberek százait már megtanítottuk, hiszen mi már mindezt végigjártuk, megtapasztaltuk és a legjobbaktól tanulni tudtunk.

Ez a levélsorozat az online MLM, az internetes hálózatépítés legjobban működõ, legjobban bevált módszereit tanítja meg neked, személyes példákon keresztül. Mindegy, hogy melyik MLM céget választod, az itt felvázolt ötletek, módszerek ott is működni fognak.

Mi a GDI üzlettel mutatjuk be mindezt, mert azt látjuk, hogy ez az, amely globálisan, világméretekben messze a legjobban működõ rendszer, és mi - alapos mérlegelés után - ezt választottuk. Nyilván ha van egy meglévõ, működõ hálózatod, az itt tanultakat ott is ugyanúgy fel tudod használni, sõt, kiemelkedõen értékes lehet az üzlettársaid képzésére is.

Fontos, hogy a személyes példánkkal tanítsunk, hiszen az emberek azoknak hisznek, akik tudnak nekik segíteni. Ha valami rettentõen új dologba akarnál belekezdeni, akkor hiába mondják, hogy ez most indul, az elsõk között lehetsz, ha még senki sem bizonyította be, hogy tud neked is segíteni, jobb, ha egyelõre távol tartod magad az ilyentõl. Mi csakis bizonyítottan működõ, kipróbált technikákat tanítunk neked, amelyek az elmúlt pár év alatt hihetetlen eredményeket produkáltak. Azt pedig, hogy a piacod mérete csökkent volna, csak az által, hogy eltelt pár év, ugye te sem gondolod komolyan... Ez a pár év arra kellett, hogy a dolgok kiforrják magukat, a módszerek bizonyítást nyerjenek, a mögöttünk álló cég bizalmat kapjon, elismert szereplõje legyen az internetes MLM világának. A GDI gyakorlatilag a legjobb otthonról irányítható internetes üzletté nõtte ki magát. Errõl te magad is meg tudsz gyõzõdni, nincsen semmiféle titkolnivalónk. 7 napig ingyenesen ki tudod próbálni, utána pedig annak a hatalmas online családnak a tagja tudsz lenni, akik elégedetten, sikeresen építik a saját "Jövedelmüket egy Életre". Élvezik az ezzel járó életszínvonalat, a szabadságot azt, hogy nem kell bejárniuk naponta dolgozni, stb.

Ezek a levelek önmagukban felbecsülhetetlen értéket képviselnek, függetlenül attól, hogy melyik MLM céget választottad. Bennünket nem igazán érint, hogy velünk tartasz-e a GDI üzlet felépítésében, vagy sem. Bármibe kezdesz is bele az interneten, ez a tudás meghozza neked a biztos sikert. Lehet, hogy a GDI üzlet felépítése is csak egy ujjgyakorlat lesz, amely menet közben megtanít majd mindenre, amit utána a saját üzletedben fel tudsz használni. Az is lehet, hogy a GDI üzlet felépítése után már eszed ágában sem lesz belekezdeni valami kevésbé megbízhatóba, valami kockázatosabba, valamibe, amely még nem bizonyított, mert elégedett leszel ezzel a korlátlanul bõvíthetõ, nemzetközi üzleti lehetõséggel, amely a legmerészebb álmaidat is valóra tudja váltani. A lényeg az, hogy a GDI üzlet - pontosan azért, mert bizonyítottan a legjobban növekvõ - Tõled függetlenül is nagyon jó eredményeket tud felmutatni, így akárhogy döntesz is, az a te döntésed, és mi csak biztatni tudunk abban, hogy elérd az általad választott eszközzel álmaidat.

Nézzük az elsõ olyan módszert, amely bárkinek működik - nem kell hozzá internetes jártasság - vagy csak épp felhasználói szinten, azaz ha ezt a szöveget olvasod, akkor ez neked már bõven megvan - nem kell hozzá weblapot szerkesztened, és mégis teljesen biztos, sokszorosan kipróbált módja az internetes üzletek indításának. Nem kell hozzá befektetned egy fillért sem, mégis olyan eredményt tud hozni, pontosan az egyszerűsége révén, amirõl lehet, hogy nem is álmodtál!

Amire szükséged van - ezt könnyû lesz megtanulnod, hogy hogyan fogalmazz figyelemfelkeltõ hirdetéseket. Az Interneten rengeteg ingyenes apróhirdetõoldal létezik, melyek tele vannak sokféle hirdetéssel. A te szövegednek ebbõl a hirdetési tömegbõl kell kitünnie. Nem az a lényeg, hogy minél nagyobbat ígérj, hanem az, hogy aki elolvassa, az rögtön észrevegye, hogy ez bizony más, mint a többi. Kíváncsivá, érdeklõdõvé tegye, annyira, hogy kattintson és megnézze azt a weblapot, prezentációt, ahol már bõvebb lehetõség van az információk átadására.

Szerinted milyen lenne egy ilyen szöveg egy apróhirdetõ oldalon?

"Most induló internetes hálózatépítõ cég ambiciózus munkatársakat keres. Napi negyedóra munkával akár havi sokmilliót kereshetsz, sõt, itt még dolgoznod sem kell és dõlni fog a pénz!"

Hát, szerintem gagyi. Mégis egy csomó hozzá nem értõ, próbálkozó ember ilyen stílusban kezdi, aztán csodálkozik, hogy senkit nem érdekel az ajánlata. Pedig - bármilyen furcsa is - szóról szóra igaz az, amit leírt, csak nem hihetõ, nem bizalomgerjesztõ. Hihetetlen mennyiségű munkát kellene elvégezned ahhoz, hogy ilyen szöveggel eredményt érj el.

Jobban jársz, ha elõször csak valami ingyenes dolgot kínálsz fel neki. Olyant, amirõl el tudja hinni, hogy megkaphatja, és biztosan nem kell érte fizetnie, mert semmit nem akar kockáztatni.

Remélem, hogy az általad választott MLM-nél is van valamilyen lehetõség, amit ingyen tudsz ajánlani másoknak, és ami önmagában is értéket képvisel. Ha nincs, akkor valami más megoldást kell találni.

Mi lenne, ha például ezt a tanfolyamot, a kurzust kínálnád fel neki? Szerintem még az ismerõseid is hálával fognak gondolni rád, ha hozzásegíted õket egy ilyen értékes információhoz, emellett a saját hálózatod is - robbanásszerû növekedésnek tud indulni, ahogy egyre többen egyre hatékonyabb eszközöket és módszereket használnak.

Elküldheted nekik például a weblapod címét és arra tudod biztatni õket, hogy nézzenek bele, már csak az ingyenes tanfolyam is komoly értéket képvisel.
Tulajdonképpen, ha pénzt kérnénk érte, kb. 80.000 - 120.000 Ft-ot kellene 
árként meghatároznunk, hiszen ha figyelembe vesszük, hogy bombabiztos módszereket tartalmaz arra, hogy hogyan tudsz havi dollár-ezreket keresni, biztosan lesz egy csomó ember, aki ezt az árat ki fogja fizetni érte.

Bár ha kiszámolod, mennyit veszítenél azzal, ha az ismerõseidet más keresné meg az ötletével, így azok után, akiket komolyan érdekel és felépítenek egy nagy hálózatot, nem neked lenne jövedelmed... Hát, nem is tudom... Én nekimennék a Dunának, ha tudnám, hogy havi százezreket, évi milliókat kereshettem volna, ha én szólok elõbb az ismerõseimnek, de nem tettem meg és valaki más szólt nekik elõbb... Ha akár csak egy van közöttük, akit komolyan érdekel... Neked is van jópár ismerõsöd. Õk nagyon sok más embernek is az ismerõsei. Valaki elõbb-utóbb szólni fog nekik... Az internet határtalan, és rettentõen gyors. Az internetes üzletek hihetetlenül rövid idõ alatt is fel tudnak épülni. Persze el lehet húzni ezt is idõtlen idõkig, de minek tennéd, ha vannak rá gyors módszerek is?

"Korábban, mikor engem megkerestek mindenfélével, a többségét hülyeségnek tartottam. Minél többf dologgal kerestek meg a különbözõ ismerõseim, annál inkább tele volt velük a hócipõm. Egyszer csak rádöbbentem, hogy ezek végül is jót akarnak nekem... Innen kezdve egészen más szemmel néztem az MLM-et, és inkább azt kerestem közöttük, hogy melyiket is kellene választanom! Ma már egy szépen bõvülõ hálózatom van és maximálisan elégedett vagyok az eredményekkel!"
 
                                                            Somlai Márta, ügyvéd

Ha nem akarsz lemaradni mindarról, amit a GDI videó-bemutatóban láttál, jelentkezz az ingyenes 7 napos kipróbálásra. Ez az üzleti lehetőség megfér bármilyen más hálózati munkád mellett, sõt a GDI által nyújtott internetes szolgáltatásokat - saját domainnév, saját, egyszerűen kezelhetõ, tetszetõs weblap, email-postafiókok - szintén nagyon jól tudod használni más üzleteid felépítésében. Nézd meg ezt az oldalt:  www.website.ws/aecs és a regisztrációhoz a piros SIGN UP NOW FREE gombra:

A regisztrációnál szükséged lesz egy érvényes MasterCard vagy Visa típusú bankkártyára.

 

Magyar nyelvű segítséget a www.netrend.ws/reghelp oldalon találsz. Az angolnyelvű regisztrációs űrlap jobb felsõ sarkában megtalálod a, szponzorod nevét és elérhetõségét. Õt is keresd meg bátran.
  
       Ha szeretnél feliratkozni hírlevelünkre, vagy nem szeretnéd a továbbiakban igénybe venni ezt a szolgáltatást, úgy add meg az e-mail címed, majd a kívánt opció kiválasztása után kattints a  Küldés  gombra!
E-mail cím:
      
Kiemelt oldalak

A siker titka

Changer.com - Instant Exchanger

kattinst pénzért

     
Webáruház

     

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |