gdi-website-ws
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
G - Portálok

Apróhirdető
BestPTC
BiYovis
Forgalomcsere
GDI-Website-WS
Marketingtools
Marketplace
SFIMG
Távmunka - üzlet - partnerprogram

     
Társoldalak

BiYovis-G-Portál

Webáruház
 

BIYOVIS

aecs,g-portal,gdi,website,ws,attilaecs

e-munka,távmunka,partnerprogram

 

     
Számláló
Indulás: 2009-07-26
     
Sablonlevelek
 
 
Sablonlevelek
Az érdeklődőidnek a legkülönfélébb kérdései lesznek. Előre összeállítottunk egy válaszlevél-gyűjteményt, amelyből összetudod ollózni a kérdésekre a válaszlevelet.
   
   
Új regisztrálót elindító, üdvözlő levél
Kedves Barátom!

.... .... vagyok, a szponzorod a Global Domains International WebSite.WS üzletében. Személyes érdekem, hogy segítsek neked, hogy minél gyorsabban egyre többet keressél.

Gratulálok a regisztrációdhoz! Meg fogod látni, hogy sokkal jobb lehetőséget találtál, mint gondolod!

Igyekeztünk kialakítani egy magyar nyelvű segédanyagot az üzlet magyar nyelvterületen történő építéséhez. Ezek közül a legfontosabb ez a portál, amelyen több információt is megtalálsz az elindulásodhoz, többek között az összes többi segédlet és üzletépítési eszköz leírását is. Ezt a portált fogod használni arra is, hogy a hozzád regisztráló üzlettársaidat is profi módon el tudd indítani.

Tehát a GDI üzleted elindításához itt megtalálsz mindent:

        //gdi-website-ws.gportal.hu/

Fontos, hogy a portálon íratkozz fel a GDI-hírlevélre, mert ezen keresztül juthatsz hozzá további információkhoz, itt értesülhetsz mindenféle változásról, eseményről, és az újabb és újabb üzletépítési eszközökről. Ezt az alábbi linken teheted meg:

        //gdi-website-ws.gportal.hu/gindex.php?pg=30829023

Az online irodádba a:
        http://www.website.ws/members

oldalon tudsz belépni a regisztrációnál megadott felhasználónévvel és jelszóval.

Magyar segítséget még itt találsz:

        http://groups.google.hu/group/gdi-website-ws/


Ahhoz, hogy ebbe a csoportba be tudjál lépni, be kell regisztrálj egy Gmail-os címmel. Csak meghívóval tudsz regisztrálni ezért majd légyszíves küld el nekem a Gmail-os email címed.

Különben soha ne használj az üzletedben más email címeket mint a Gmail és a website-s(.ws) email címed mert nagy a valószínűsége, hogy nem fogod megkapni a válaszleveleket. Sajnos ez fönn áll akkor is ha a címzetnek nem Gmail-os címe van.

Az alábbi linkeket ajánlom figyelmedbe az üzleted továbbajánlásához amit már is kezdjél el még ma

- magyar(addig amíg nem készítesz egy saját oldalt):

        http://www.attilaecs.ws/felhasználóneved.html

angol:

        http://www.freedom.ws/felhasználóneved

vagy

        http://www.website.ws/felhasználóneved

  Kezdetben, neked az üzlethez semmi többet nem szükséges tudnod mint ezeket a fenti linkeket amiket tovább ajánlasz minnél több embertásadnak, a többi teendőt elvégzik a weblapok!

HA, AZ ELSŐ HÉTEN TÖBB MINT 5 ÚJ TAGOT TOBORZOL, AKKOR TÖBB SZÁZ DOLLÁR IS
ÜHETI A MARKOD(külön bónusz). ÉRDEMES NEKIFOGJÁL DOLGOZNI AZONNAL.

Talán kezdésnek ennyi bőven sok is lesz. Nézd át, próbáld ki az eszközöket! Várom a kérdéseidet.


Most kell egy kis odafigyelés, erre az üzletre, azután ha beindult, utána már egyre gyorsabban növekszik. Később, amikor már akkor is pénzed van ebből az üzletből, amikor alszol vagy nyaralsz, úgy fogsz visszagondolni erre az időszakra, hogy nagyon megérte.

Üdv, szponzorod:

                     __________________
   
   
Mondj többet az üzletről! Mégis mi ez?  
Kedves Barátom!

Örülök az érdeklődésednek és próbálom pár mondatban összefoglalni a lényeget.

Manapság egyre több embernek, vállalkozásnak van szüksége saját weblapra. Erre ugyan ott vannak az 'ingyenes tárhelyek', de azok annyira 'gagyi' szolgáltatást nyújtanak, amit az áruk is jelképez. Ha valaki egy szokványos weblapot szeretne, a domainregisztrációtól a tárhelybérlésen és a webdesigner munkadíján keresztül legalább 50-80.000.- Ft lesz, mire az a weblap elkészül.

Itt mindössze havi 10$-ért, azaz kb. 2000.- Ft-ért bárkinek saját weblapja lehet, aminek a kinézetét egy sablon-gyűjteményből tudja kiválasztani, a tartalmát pedig akár egy óra alatt fel tudja vinni, és már fenn van az interneten a kínálat, a bemutatás.

Tehát ez az a szolgáltatás, amit a Global Domains International kínál 10$-ért. Ez tartalmaz egy domainnevet (.WS, illetve további havidíjért akár .com, .net, .org, .biz, .info, .me, .us, .bz, .in, .name, .tv, .cc, .mobi, .cn), 10 - hozzá tartozó, ugyanolyan végű - email címmel, 100MB professzionális tárhellyel és a profeszionális webszerkesztővel és az összes weblap-sablonnal. A postafiókod 1GB tárhellyel rendelkezik, gyakorlatilag egy levelet sem kell töröljél. Ez egy olyan csomag, amely akkor is nagyon megéri az árát, ha valaki csak weblapot szeretne, és a pénzkeresés, üzleti rész nem érdekli.

Minden egyes domainnév után havonta 1$ a jutalékod, egészen a hálózatod 5. szintjéig, amely akkor is többszáz $ lehet, ha te csak néhány - vagy idővel pár tucat - új domainnév-regisztráló embert találsz. Havi többszáz $ pedig már összemérhető a magyar - kb. 400$-os, 80.000.- Ft-os - jövedelemmel. És mindezt automatizáltan, hónapról hónapra megkapod, akkor is, amikor már effektíve nem is fordítasz rá munkát, csupán azért, mert az embereknek továbbra is szükségük van az egyszer már létrehozott weblapjukra, fenntartják azt, fizetik a havidíját, és neked ebből jutalékod van.

Az ajánló oldalad egy olyan bemutató-érdeklődésfelkeltő oldalból áll, mint amilyennel már találkoztál, ahol a további információkat kérted. Innen kezdve az a feladat, hogy különféle módszereket találj és működtess, amelyekkel emberekhez, lehetséges érdeklődőkhöz el tudod juttatni a prezentációt. Ezek közül lesznek, akik érdeklődnek, regisztrálnak, és azok közül pedig lesznek olyanok is, akik sokkal gyorsabban sokkal nagyobb hálózatot fognak építeni, mint Te. Szerencsére ezek után az emberek után is jutalékot kapsz, így egyre gyorsulva növekszik az üzleted. Jutalékot - minden hálózati tag havidíjából - 1$-t kapsz, egészen 5 mélységig, tehát a keletkezett forgalom után részesedsz a haszonból, méghozzá akár többszáz vagy később többezer ember szolgáltatási havidíja után, ahogy a hálózatod mélységben is jelentősen bővül.

Ezek az információ-eljuttatási módszerek függenek attól, hogy mihez értesz, mit tudsz megtanulni. Egészen onnan kezdve, hogy fórumokon, apróhirdetőkben, chat-en megismert embereknek felkelted az érdeklődését és eljuttatod hozzájuk a prezentációt, egészen odáig, hogy van egy olyan weblapod, amire emberek rátalálnak és van egy stabil napi látogatottsága, a módszerek skálája elég széles. Ezeket úgyis részletesen át tudjuk beszélni.

A regisztrációdhoz és a weblapod, domainneved, ill az egész szolgáltatás
10$-os havidíjának a fizetéséhez bankkártyára(Visa, MasterCard, Amerikan Express, Discover, JSB) vagy, internetes számlára, úgynevezett Paypal-re lesz szükséged.


Néhányak vélemény az üzletről:

"A .WS egy otthonról tisztességgel irányítható üzlet és ideális módja annak, hogy szűk pénztárcával is elindíthassuk a saját vállalkozásunkat. Ezek tényleg nagyon jól kitalálták."

"Már egy csomó online üzletet kipróbáltam, de egyik sem volt közel olyan, mint a GDI. Mindössze havi 10$-ért a befektetésem hatalmas megtérülését kaptam! Plusz még szereztem pár nagyszerű barátot a GDI-n keresztül. A Global Domains International a legmegfelelőbb a számomra."

"Nincs másik olyan lehetőség, mint ez! Tudtam, hogy sok ember lett már gazdag az Internet révén, de nem tudtam, hogy hogyan. Amióta Internet-hozzáférésem van, kerestem a lehetőséget magamnak. Valaki megmutatott egy személyre szabott Flash bemutatót és teljesen lenyűgözött. Felismertem, hogy semmi kockázat nincs benne - mindössze a havi 10$ a saját domainnevemért és a világméretű 'Egy Életre Szóló Jövedelem-lehetőség'-ért. Elkezdtem és most itthonról dolgozom, mindössze pár órát naponta, de a jövedelmem hónapról hónapra növekszik. Több időm van a kislányomra. Ez nagyszerű!"

"Ez minden idők legnagyszerűbb otthoni üzlete. Egy kis időbe beletelik, míg gurulni kezd a labda, de most már lendületben van és egyre gyorsabb és nagyobb lesz! Most már látom a fényt az alagút végén, és ez csak egyre nagyobb eltökéltséget ad nekem."

"Mint családapa és közalkalmazott, felismertem a GDI hatalmas értékét. Ez egy nagyszerű otthoni üzlet egy olyan termékkel, amely saját magát adja el!"

"Évek óta foglalkozom hálózatépítéssel. Hiszem, hogy ez a legjobb tisztességes lehetőség ezekben az évtizedekben, és az egyszerű lépései sikert és fejlődést hoznak az olyan átlagemberek életébe, mint én (átlagos képességekkel és lehetőségekkel) sokkal gyorsabban, mint bármi más, amit eddig láttam. A múltat nem lehet megváltoztatni. Holnap lesz az életed hátralevő részének az első napja. El tudod dönteni, hogy jobbá teszed. A parkbeli séta az első lépéssel kezdődik. Hogyan döntesz, mit fogsz tenni?"

"A GDI nagyon bőkezű cég és valóban segített finanszírozni a terveimet. A GDI gyorsan megy itt a Fülöp-Szigeteken, mert három A-betűs tényezője van: Kifizetődőség (Affordability), Elérhetőség non-stop (Availability, 24/7) és Hozzáférhetőség, mivel otthonról irányítható (Accessibility, home based)."

"Minden brazil embernek csak ajánlani tudom a GDI-t. Brazíliának milliónyi regisztrált domainneve van manapság. Ez az ország egyike az Internet-hozzáférés bajnokainak, és ezek a számok gyorsan nőnek... Ezért és más okok miatt látom a lehetőségek világának a brazil emberek számára."


Tekintsed meg újra a videóbemutatót, majd utána regisztrálhatsz. Ne feledd az oldalt(ha sajátod nincsen akkor használd az alábbit) a regisztráláshoz:

       
http://www.attilaecs.ws/felhasználóneved.html


  Keress meg!

Üdvözlettel:
    Aláírás

Megjegyzés: ajánlott az élő regisztráció, hogy mindketten a Skype-n vonalban vagytok mindaddig amíg a regisztráció megtörténik.
(folytatás)  
Kérjél további infókat !!!  
 
     
Kiemelt oldalak

A siker titka

Changer.com - Instant Exchanger

kattinst pénzért

     
Webáruház

     

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |