gdi-website-ws
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
G - Portálok

Apróhirdető
BestPTC
BiYovis
Forgalomcsere
GDI-Website-WS
Marketingtools
Marketplace
SFIMG
Távmunka - üzlet - partnerprogram

     
Társoldalak

BiYovis-G-Portál

Webáruház
 

BIYOVIS

aecs,g-portal,gdi,website,ws,attilaecs

e-munka,távmunka,partnerprogram

 

     
Számláló
Indulás: 2009-07-26
     
Mi a munka?
 
   
Mi a munka? Mit kell csinálni?

Ez egy gyakori kérdés, úgy is mondhatnánk, az attól függ...

- Függ attól, hogy mihez értesz, mert akkor azokat a módszereket fogod tudni jobban használni, amelyeknél már valamilyen rutinnal rendelkezel. Pl. korábbi weblapszerkesztési ismeretek, angoltudás a nemzetközi terjeszkedéshez, marketingismeretek, jó szövegezési/fogalmazási készség reklámszövegek írásához, stb.

- Függ attól, hogy a rendelkezésedre áll-e valamilyen erőforrás, amelyet az üzleted szolgálatába tudsz állítani. Pl. egy látogatott weblap, egy működő és elég sok olvasóval rendelkező hírlevélrendszer, egy méretes email-címlista, webmesterkkel való kapcsolat, stb.

- Függ attól, hogy mit szeretnél vele elérni. Ha komoly céljaid vannak, akkor nem fogsz visszariadni a több munkától, az új dolgok megtanulásától, és több időt fogsz rááldozni, mint az aki csak úgy "komolytalanul" próbálkozik. 

Természetesen mindenféle szakértelem és erőforrások nélkül is fel lehet építeni az üzletet, hiszen itt minden megtanulható, mindennek van egyszerű módja is, és végső soron bárki meg tudja találni az üzletébe azt az embert, aki azután gyorsan egy nagy üzletet fog felépíteni.

 Akkor mi is a munka:

Ha röviden szeretném összefoglalni, a feladat az, hogy a megfelelő emberekhez - minél többhöz - eljuttassuk a megfelelő információkat a GDI üzletről, majd az érdeklődőket segítsük az elindulásban és a további munkában. Az információk eljuttatásának sokféle módszere van, itt most csak a legfontosabbakat nézzük át, de lehet, hogy neked lesz még jobb ötleted, módszered, vagy idővel tovább tudod finomítani ezeket a módszereket.

- Ismerősök megkeresése

- Hirdetés internetes apróhirdetőkben
    
- Érdeklődésfelkeltő weblapok készítése különféle célcsoportok számára és erre látogatók terelése, a forgalom létrehozása és növelése.
    
- Fórumokon, chat-eken, Skype-on, közösségi portálokon emberekkel megismerkedni és felkelteni az érdeklődésüket, majd megmutatni nekik a bemutatóoldalt, a magyar nyelvű filmet, ösztönözni őket arra, hogy a bemutatóoldalon további információt kérjenek, majd később visszatérni hozzájuk és segíteni a döntésüket, eloszlatni az aggályaikat, ösztönözni a regisztrációra és a munka elkezdésére. Érdemes eleve olyan emberek ismeretségét keresni, akik már most jártasak az internet-marketingben, vagy rendelkeznek egy eléggé látogatott weblappal, vagy valamilyen szempontból előnyösebb helyzetből indulnak, mert ennek az előnyét fogod élvezni akkor, amikor az ő üzlete - a sajátodon belül - növekedésnek indul!

- Közösségi portálokon egy jó üzenettel elérni emberek egy szélesebb rétegét

- Saját blog indítása egy ingyenes blog-szolgáltatónál, amelyen különféle célcsoportoknak az érdeklődésére számot tartó cikkeket jelentetsz meg, mellesleg a GDI bemutatóoldaladdal tudsz megoldást kínálni az egyes célcsoportok különféle problémáira. (www.blogter.hu, www.freeblog.hu, www.blog.hu, www.blogger.com)

- Email-címadatbázisokra, hírlevelekre küldött üzenetek

- Levelezőlistákra küldött üzenetek, jó üzenetekkel egy ideig eredményes lesz, de a 'reklámízű' üzenetek csak a listatagok ellenérzését válthatják ki. A Közösségi portáloknál tárgyalt sztori-szerű üzenetek a jobbak, de vedd figyelembe, hogy az egymást követő üzeneteidet ugyanazok az emberek fogják olvasni...

- Egy látogatott weblapodon megfelelő - akár beúszóablakos - reklám elhelyezése. Ha van egy ilyen weblapod, ez nagyon hatékony tud lenni! Ez akár egy erotikus oldal, egy viccoldal, egy személyes blog vagy bármilyen - sok embert vonzó témájú - oldal lehet. Ha még nincs ilyen weblapod, lehet, hogy érdemes lesz majd csinálni egyet, felfuttatni, majd elhelyezni rajta a reklámokat. Ha beúszóablakos reklámot tudsz csinálni, azt a főoldalra tedd, ha ilyent nem tudsz, akkor sok helyen el tudsz helyezni keretes, figyelemfelhívó, néhány mondatos 'cikkeket', reklámokat, amelyek akár más és más célcsoportjaidhoz szólnak.

- Látogatott, felfuttatott weblapok webmestereinek a megkeresése azzal, hogy egy profi, sokszorosan bevált, bizonyítottan jól működő módszert tudunk neki adni arra, hogy pénzt, bevételt tudjon létrehozni a weblapjával. A legjobb, ha pl. telefonon keressük meg a kiszemelt weblapok tulajdonosait (az elérhetőségeit megkeressük a weblapján), majd az érdeklődését felkeltve egy olyan weblapra irányítjuk, ahol erről további információkat talál. A kiszemelhető weblapokat az interneten különféle toplistákban, linkportálokban, linkgyűjteményekben meg lehet találni. Lehetnek akár erotikus jellegű oldalak is, hiszen azoknak eleve nagyobb a látogatottságuk, bár ott a webmester elérhetősége egy kicsit nehézkesebb...
    
- További módszereket kitalálni arra, hogy más - látogatott - weblapokon hogyan jelenhetne meg a Te reklámod is. Lehetőleg ne úgy, hogy fizetni kelljen érte, vannak erre más, ötletesebb módszerek is.

- Egyéb internetes reklámmódszerek alkalmazása - kereső-optimalizálás, stb., ezek szakértelmet igényelnek

- Fizetett hirdetések, a kezdeti időkben nem javaslom, amikor pedig már jövedelmed van belőle, abból annyit forgatsz vissza, amennyit üzletileg indokoltnak érzel. Fontos, hogy jól csináld, mert különben csak viszi a pénzt.

- Offline módszerek - személyes megkeresések, embereknek valamilyen információs anyag eljuttatása, szórólapok, újsághirdetések, stb. Kevésbé hatékony és költséges tud lenni.

- Angolul tudóknak, nemzetközi üzlet építésére: - az online irodád Invite rendszerébe beírni - és ezzel meghívni a GDI prezentációra - embereket a nevükkel és emailcímükkel. Találj olyan módszereket, amelyekkel meg tudod szerezni naponta jópár új ember nevét és emailcímét, akik lehetséges érdeklődők lehetnek.

- Szintén angolul tudóknak: A www.freedom.ws oldalon levő filmet (www.freedom.ws/felhasználónév) eljuttatni másokhoz, akár a fenti módszerek valamelyikével, majd visszatérni hozzájuk és megbeszélni a kérdéseiket, aggályaikat (pl. Skype-on és egyéb internetes telefonon).

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb munkamódszert - akár többet is -, és tervezd meg, írd le egy listába, hogy milyen feladatokat kell ehhez megoldanod. Szövegek fogalmazása, hirdetési portálokra regisztrálás, weblapok létrehozása, stb.

Az érdeklődésfelkeltés sokkal inkább kérdések feltevésével, az álmaik, céljaik elérésének lehetősége megcsillantásával és más hatékony szövegfogalmazási módszerekkel lehetséges. Amint ráérzel erre a stílusra, tudni fogod, hogy ezeknek a működő módszereknek és az internet óriási erejének az ötvözése mekkora energiákat szabadíthat fel!

Tűzz ki egy határidőt magadnak, amikorra beüzemeled és elkezded működtetni az módszered. Tűzz ki egy intenzitási szintet is, pl. azt, hogy egy közösségi portálon naponta legalább 100 embernek elküldöd az üzenetedet, és ezt pl. 3 hétig (vagy 20 új üzlettárs regisztrálásáig) nem hagyod abba, vagy hogy egy-egy érdeklődésfelkeltő weblapod látogatottságát a napi 100 látogató szintjére hozod fel.

A munka további része az új regisztrálók, új üzlettársak elindítása, minél profibb, minél lelkesebb és elkötelezettebb hálózatépítővé válásának elősegítése, az elérhető célok fontosságának átbeszélése, a kérdéseik megválaszolása, a velük való folyamatos kapcsolattartás és segítség.

Fontos, hogy figyeld, hogy az új regisztrálóid kártyájáról a 7. napon sikerül-e levonni a havidíjat, mert gyakori eset, hogy ők kapnak ugyan értesítést arról, hogy nem sikerült, de figyelmen kívül hagyják. Ha egy olyan tárgyú levelet kapnak, amiben szerepel a DECLINED (elutasítva) szó, akkor az történt, hogy nem sikerült levonni a kártyájáról a 10$-t. Ez esetben minél előbb intézkedni kell a banknál, hogy megtudjuk, mi lehetett a gond és hogy minden rendben legyen. 

Gyakorlatilag a teljes üzletedet az online irodádból fogod tudni ellenőrizni, itt fogsz megtalálni minden lényeges információt, itt tudsz beállítani minden fontos beállítást. Ezt a


címen találod, a regisztrációnál megadott felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve. Tedd is be rögtön a böngésződ könyvjelzői közé, mert gyakran fogod használni.
(folytatjuk)  
   
Kérjél további infókat !!!  
 

 

     
Kiemelt oldalak

A siker titka

Changer.com - Instant Exchanger

kattinst pénzért

     
Webáruház

     

Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama