gdi-website-ws
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
G - Portálok

Apróhirdető
BestPTC
BiYovis
Forgalomcsere
GDI-Website-WS
Marketingtools
Marketplace
SFIMG
Távmunka - üzlet - partnerprogram

     
Társoldalak

BiYovis-G-Portál

Webáruház
 

BIYOVIS

aecs,g-portal,gdi,website,ws,attilaecs

e-munka,távmunka,partnerprogram

 

     
Számláló
Indulás: 2009-07-26
     
Az üzlet lényege
 
 
A üzlet lényege

Alapvetően a feladatod a következőből áll:

- Új érdeklődők keresése: ehhez többféle módszer áll a rendelkezésedre, a továbbiakban lesz szó ezekről, de a szponzoraid is segítenek majd megtalálni a számodra legmegfelelőbbet. A célod az, hogy valamilyen módszerrel minél több emberhez eljuttasd a megfelelő információkat és az érdeklődését felkeltsd annyira, hogy elolvassa, megnézze az oldalad, majd esetleg további információkat kérjen.

- Az érdeklődőkben felmerülő kérdések megválaszolása, az elindulásuk és a regisztrációjuk segítése: ehhez szintén minden információ a rendelkezésedre áll, valamint a szponzoraid is ebben tudnak majd a legtöbbet segíteni. A GYIK oldalon a legtöbb felmerülő kérdésre választ találsz, így könnyen meg tudod válaszolni az érdeklődők kérdéseit.

- Az új regisztrálók segítése, megtanítása mindenre, további kapcsolattartás és az esetleges kérdéseikben, problémáik megoldásában való segítség.

Érdemes felvenned az érdeklődőkkel - akik további információt kérnek - a kapcsolatot, és pl. Skype-on személyesen is beszélni velük, megkérdezni, hogy miben tudsz nekik segíteni, mit látnak ebben a lehetőségben (látják-e a korlátlan növekedés lehetőségét, azt, hogy csak egyszer kell valamit jól megcsinálni és egy életen át jövedelmük lehet belőle), érdemes megmutatni nekik azt, hogy ez mennyivel nagyobb lehetőség bármi olyannál, ahol alkalmazottként dolgozhatnának, ... Minél jobb leszel abban, hogy felkeltsd az érdeklődésüket és megerősítsd őket abban, hogy a legjobb lehetőséget találták meg, annál gyorsabban fog fejlődni az üzleted.

Ha mégis írásban kell válaszolnod a kérdésre, a sablonlevelek között megtalálod szinte minden gyakori kérdésre a megfelelő választ. Másold ki onnan a szövegét, írd át a megszólítást, aláírást, egészítsd ki, amivel még gondolod és küldd el neki.
   
Mi lehet a célod a GDI üzlettel? Mennyit szeretnél vele keresni és mire szeretnéd ezt a jövedelmet használni?

Csak néhány példa arra, hogy az emberek mi mindenre szokták használni a GDI-vel  megkeresett pénzeket:
- Jövedelemkiegészítésre, az életszínvonaluk emelésére
- Zsebpénz, amellyel otthon nem kell elszámolni
- Lakás, autó kölcsönének a törlesztőrészletét fizetik belőle
- Félreteszik nyaralásra, utazásokra
- Egyetemi tandíjat, tanfolyami költségeket fizetnek belőle
- Az adósságuktól szabadulnak meg ennek segítségével
- Egy-egy nagyobb álmuk megvalósítására gyűjtik össze
- Hagyományos vállalkozás elindításához kezdőtőkének
- Társkeresésre, randikra vagy a partnerükre költik
- Hobbira, extrém sportokra vagy csak egyszerűen szórakozásra költik
- A munkahelyi - napi 8 órás elfoglaltságot igénylő - bevételek kiváltására

A célok és a jövedelem felhasználásának módjai egyénenként eltérőek. A GDI üzletet felépítő emberek mindegyikében egy dolog közös:

Valami komoly céljuk van vele, amelynek a megvalósításában a GDI-ből származó jövedelem komoly segítséget tud nyújtani.
   
   
Milyen előnyei vannak a GDI üzletnek egy hagyományos munkahellyel vagy vállalkozással szemben?

- Gyakorlatilag a nullából, tőkebefektetés nélkül elkezdhető
- Munka mellett, vállalkozás mellett végezhető, töredék időráfordítással
- Vállalkozói engedély nélkül is végezhető, a jövedelmet a magánszemély adóbevallásában lehet feltüntetni
- Nem igényel kezdeti tudást, képességeket, ez mind menet közben megszerezhető
- Egyszerűbb bármely más szakmánál vagy vállalkozásnál
- A jövedelmeknek nincs felső határa, igen magas bevételek is megteremthetők vele
- Nem ütközik semmilyen más hálózati marketingüzlettel, sem a terméke, sem a módszerei révén
- Azok is végezhetik, akik a munkahelyük szabályai miatt nem vállalkozhatnának
- Korrekt, etikus, őszinte és egymást segítő üzlet
- Bárki többet kereshet bárkinél, itt senki nem másoknak dolgozik, hanem csak saját magának, így emberek kihasználásáról sem lehet szó
- A termékre / szolgáltatásra világszerte egyre több embernek van szüksége, így egy bővülő piacon dolgozhatunk
- Az üzlet könnyedén nemzetközivé tud válni, a növekedésének semmi nem szab határt
- Egy sokszorosan kipróbált egyszerű módszer és egy professzionális üzletépítési rendszer áll mögöttünk, amely mindenkinek működik, aki működteti
- Külön előnye a különféle hálózatokkal szemben, hogy teljesen otthonról irányítható, nem kell hozzá kimozdulni, emberekkel találkozni, bemutatókat tartani és szemináriumokra járni
- Egyedülállóan stabil háttérrel rendelkezik, így a terméket, szolgáltatást nem nekünk kell létrehozni és folyamatosan biztosítani
Kérjél további infókat !!!
   
   
AZ ÜZLET, amit meg kell ragadni, érdemes megtanulni és érdemes felépíteni. Nem érdemes túl hamar feladni, nem érdemes félvállról venni, nem érdemes elmenni mellette.

Szánj rá egy évet, hogy felépítsd. Szánd rá az első 2-3 hetet, hogy megtanuld és elindulj vele. Szánd rá a következő pár hónapot, hogy egyre jobban csináld, egyre jobban tudd megtanítani mindenre az üzlettársaidat. Egy év múlva nézz vissza az elmúlt egy évre és látni fogod az óriási változást! Egy üzlet, amely akkor is pénzt termel és növekszik, amikor te már nem is fektetsz bele munkát! Akkor is jövedelmet termel, amikor alszol vagy nyaralsz! És egy életen keresztül minden hónapban ott lenne a bankszámládon az egyre növekvő bevétel...

Milyen érzés lenne?

Ha szeretnéd ezt az életet élni, akkor ne add fel túl korán!

Ha eleinte nem megy, akkor lehet, hogy még meg kell tanulnod néhány dolgot. Ez a weblap azt a célt szolgálja, hogy megtanítson mindenre, amire szükséged van az elinduláshoz. Az elindulásodhoz ezen a weblapon megtalálsz mindent, amire szükséged lesz.

Ne lepődj meg azon, ha a hálózatodba bekerül egy-egy olyan üzlettárs, aki esetleg már az elején felkészültebb, képzettebb, mint te, így gyorsabban fogja építeni az üzletét nálad. Örülj ennek, hiszen a te üzleted is ettől növekszik. Próbálj meg tanulni tőle, mert ezzel a tudással fogsz tudni hozzá hasonló kiváló hálózatépítőket találni.

(folytatjuk)
   
 
     
Kiemelt oldalak

A siker titka

Changer.com - Instant Exchanger

kattinst pénzért

     
Webáruház

     

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!